Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Βλακέλληνες και Ελληνοβλακέντιοι


Είναι αναμφισβήτητα ο νέος διαχωρισμός των Ελλήνων, περπατάς στον δρόμο βλέπεις τον άλλον και αναρωτιέσαι, τώρα αυτός ειναι Βλακέλληνας ή Ελληνοβλακέντιος; Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι ίδιο, πρόκειται περί ζημιογόνου οργανισμού, επειδή όμως δεν μου αρέσει η μονοτόνια έπρεπε να τους ξεχωρίσω σε δύο κατηγορίες.

Ο Βλακέλληνας είναι περίπτωση τύπου αμοιβάδας, μονοκύτταρος οπότε μπορούμε να τον αποκαλούμε και πρωτόβλακα! Λόγω πληθώρας είναι το βασικό πειραματόζωο και θέλει καθημερινό πότισμα απο τον αρχικηπουρό του Μέγκα. Σε απλά Ελληνικά ειναι ο κλασσικός βλάκας που όλοι ξέρουμε ή όπως λένε στο χωριό μου "Κόπανος".




Ο Ελληνοβλακέντιος έιναι πίο πολύπλοκη περίπτωση, είναι ένας βλάκας που θέλει να θεωρεί οτι είναι έξυπνος και ότι σκέφτεται. Έχει βάλει τον εαυτό του σε κατάσταση αποβλακοποίησης και τους υπολοίπους που αναγκάζονται να συναναστραφούν μαζί του σε κατάσταση παράνοιας, στο τέλος απλά τα παρατάς. Η αποβλακοποίηση αποτελείται απο καθημερινό πλούσιο πότισμα -μετά λιπάσματος (κοπριά)- απο τον αρχικηπουρό και απο πολλούς ακόμα υποκηπουρούς, κλαδεύεται συχνά για να νοιώθει χρήσιμος. Σε εξαιρετικές περιπτωσείς έχω δέι να γκουγκλάρει σε κυβερνητικές εφημερίδες πρός επιβεβαίωση των όσων τον έχουν ποτίσει. Αν σκαλώσει σε κάτι μην προσπαθήσεις να τον ξεκολλήσεις, άδικος κόπος. Το φατούρο λειτουργεί σαν restart και δημιουργεί την απαιτούμενη απόσταση και ηρεμία μεταξύ εσένα και αυτού μόνο μέχρι 24 ώρες.


Και οι δύο πιστεύουν οτι κάτι τελικά θα αλλάξει!




















Βοήθεια μας....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου