Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μαίρη Βαλκανά - Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Παιανίας - Νίκη - Ενωμένοι Μπορούμε

Η Μαίρη Βαλκανά #MaryValkana# είναι κάτοικος Γλυκών Νερών από το 1981. Είναι αποφοίτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έως το 2006 εργάστηκε σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και παράλληλα ως εκπαιδευτής φιλόλογος στο μεταβατικό σχολείο της Στροφής (ΚΕΘΕΑ) σε πρώην χρήστες ναρκωτικών στο πλαίσιο απεξάρτησης και επανένταξης τους.

Από το 2006, μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ, υπηρετεί δημόσιο σχολείο. Παράλληλα έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο κοινωνικό φροντιστήριο στο Φούρεσι και έχει πιστοποιηθεί στο Β επίπεδο «Τεχνολογία της πληροφορίας στην εκπαίδευση». Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δίδυμων αγοριών (16 μηνών). 

Στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Παιανίας Σταύρο Γ. Θανάση (Ντούλιο) γιατί σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα αναμετρηθούν άνθρωποι που θα αναλάβουν να κάνουν έργο μετά την εκλογή τους. Ο Σταύρος με συνεχή παρουσία στα δημοτικά δρώμενα έχει αποδείξει ότι και θέλει αλλά και μπορεί να υπηρετήσει με ευθύνη και συνέπεια τα συμφέροντα του Δήμου Παιανίας! Μαίρη κάλη επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου