Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δημοτική Ανακύκλωση μέρος δεύτερο

Το άρθρο αυτό το έγραψα πριν 4 χρόνια στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές και δυστυχώς ισχύει ακόμα στο ακέραιο. 


Δημοτική Ανακύκλωση


Σερφάροντας στο διαδίκτυο βρήκα ένα άρθρο απο άλλο ιστολόγιο που καυτηρίαζε την "πολιτική ανακύκλωση", έγραφε οτι:

"... Η ανακύκλωση είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην πολιτική είτε πρόκειται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε πρόκειται για την Κεντρική Πολιτική Σκηνή.

Σύμφωνα με το εγκυκλοπαιδικό λεξικό της "Πάπυρος  Λαρούς" η ανακύκλωση ορίζεται ως η δραστηριότητα κατά την οποίαν ένα προϊόν επαναχρησιμοποιείται ή επανεισάγεται στην παραγωγική διαδικασία από την οποία προήλθε.


Κατ΄επέκταση η ανακύκλωση στην πολιτική είναι η κατ΄εξακολούθηση εμφάνιση ή επανεμφάνιση κατά διαστήματα των ιδίων προσώπων (προϊόντων).


Όσο θετικά αποτελέσματα έχει για το περιβάλλον, τόσο ζημιογόνος είναι για την τοπική αυτοδιοίκηση. Όσες φορές και αν περάσει απο την διαδικασία της ανακύκλωσης ο συνδυασμός της Δημοκρατικής Συνεργασίας, τα ίδια πρόσωπα θα εμφανίσει, τις ίδιες ίδέες, τις ίδιες νοοτροπίες, το ίδιο κατεστημένο.  Δυστυχώς όταν ανακυκλώνεις χαρτί για παράδειγμα, ξέρεις εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, πάλι χαρτί θα πάρεις και μάλιστα υποδιαίστερης ποιότητας απο το αρχικό.

Για περισσότερο απο 30 χρόνια ανακυκλώνουμε το ίδιο προϊόν στο Ίλιον, δεν είναι πλέον υγειές για τον τόπο μας. Η πόλη είναι ζωντανός οργανισμός, φύεται και έχει ανάγκη απο ανανέωση, γι'αυτό πρέπει να αλλάξουμε.





Θέλω να ρωτήσω, αν όχι τώρα, πότε; 

Θα περιμένουμε και άλλο;

Ως πότε θα μας πλασάρουν το ίδιο ανακυκλωμένο προϊόν σαν κάτι καινούριο;
 
Αφογκράζομαι την αγωνία του Μπάμπη για το Ίλιον, συνταυτίζομαι απόλυτα με τις ιδέες του για ένα απαγκιστρωμένο απο διαχωρισμούς και παλαιές αντιλήψεις Ίλιον, εκτιμώ την εργατικοτήτα και την μεθοδικότητα του. 

Συμπαρατάσσομαι δίπλα σε ολους τους υποψηφίους της Δημοτικής Ισοπολιτείας και τους εύχομαι καλή επιτυχία! 

Ειδικότερα στούς νέους, που βλέπω στα πρόσωπα τους το χαμόγελο και στα μάτια τους την δίψα και την ελπίδα, εύχομαι να μην απογοητευτούν στην όποια δυσκολία συναντησουν. Η παρουσία σας ομορφαίνει το Ιλιον, εσείς θα φέρετε την αλλαγή.

Όλα γύρω μας αλλάζουν, δυστυχώς πολλες φορές προς το χειρότερο, στο Ίλιον ΕΜΕΙΣ θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ προς το καλλίτερο! 




http://kaoukis-ilion.blogspot.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου