Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γιώργος Στρατάκος - Δημοτική Ισοπολιτεία - Ίλιον

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ίλιον, αποφοίτησα απο το 1ο τελ Ιλίου και μιλαω Αγγλικά. Εργάζομαι στην Σ.Τ.Α.Σ.Υ.Α.Ε ως Ηλεκτροδηγός (οδηγός ΜΕΤΡΟ), ασχολούμαι με τα κοινά απο το 1985 και έχω διατελέσει Γ.Γ του Σωματείου Ηλεκτροδηγών στο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Σαν Νέος άνθρωπος οραματίζομαι για την Πόλη μου έργα τα οποία θα εξυπηρετούν τους Συμπολίτες μου. Για ένα Ίλιον που θα στηρίζει την Οικογένεια, την Γυναίκα, το Παιδί, τα άτομα Τρίτης Ηλικίας και ειδικά τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Επίσης Πολιτιστικούς Χώρους, Χώρους Στάθμευσης, Παιδικές Χαρές, Δημοτική Συγκοινωνία. 

Πιστεύω στην προσπάθεια του Μπάμπη Καούκη και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι στην πόλη μας μέσω του συνδυασμού Δημοτική Ισοπολιτεία, κατεβαίνοντας για πρώτη φορά Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Δεδομένης της αγάπης μου για το Ίλιον θεωρώ οτι αυτές τις δύσκολες στίγμες οφείλουμε όλοι να ενισχύσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τον Δήμο και κατά συνέπεια τους Συνδημότες μας. 

Πιστεύω οτι μέσα απο την στηριξή σας θα καταφέρω να εκπροσωπήσω τις σκέψεις πολλών απο εσάς. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας με καινοτόμες δράσεις που συνδέονται άμεσα με την ποιότητα ζωής και την ευημερία μας.

Να αλλάξουμε και να αναβαθμίσουμε οτι δεν επαρκεί, να δημιουργήσουμε οτι απουσιάζει, να βάλουμε ένα τέλος στην ανακύκλωση προσώπων και ιδεών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της πόλης μας, να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για το Ίλιον που οραματιζόμαστε.


https://www.facebook.com/george.stratakos.5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου